Werkbezoek aan Aruba

December 1998
Voor werk enkele weken naar Aruba. Uiteraard worden de weekenden gebruikt om het eiland te verkennen.

Klik op een foto om een grotere versie te zien.
Het kan even duren voordat de foto geladen is.

Restanten van de colonisatie - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Collega Al - klik op de foto om uit te vergroten Salamanders - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Zeer divers landschap - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Ruïnes van de goudzoekers tijd - klik op de foto om uit te vergroten The natural bridge - klik op de foto om uit te vergroten De enige ondergrondse grotten en dan aan de andere kant van de kloof een plastic bekertje... bizar - klik op de foto om uit te vergroten After work drinks - klik op de foto om uit te vergroten Kerstmis in de zon blijft een vreemd idee - klik op de foto om uit te vergroten Where do you wanna go today ? - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Koppie Krauw - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Er moest uiteraard ook gewerkt worden - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten De befaamde "weatherstone" :<BR>"If the stone is wet, it's raining, if the stone is warm, it's sunny..." - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten


    << vorige          Index        volgende >>  

Restanten van de colonisatie

 

 

 

 

Collega Al

Salamanders

 

 

Zeer divers landschap

 

 

 

Ruïnes van de goudzoekers tijd

The natural bridge

De enige ondergrondse grotten en dan aan de andere kant van de kloof een plastic bekertje... bizar

After work drinks

Kerstmis in de zon blijft een vreemd idee

Where do you wanna go today ?

 

Koppie Krauw

 

 

 

Er moest uiteraard ook gewerkt worden

 

 

De befaamde "weatherstone" :
"If the stone is wet, it's raining, if the stone is warm, it's sunny..."

 

Foto

Alweer een foto website ...