Vakantie bij Saskia & Sergio in Chili

7 t/m 27 januari 2001
Saskia en Sergio wonen voor een jaartje in Chili. Uiteraard is dat een uitstekend excuus om een die kant van de wereld te gaan bezoeken.
Heerlijk een kleine drie weken bijkletsen, avonturen beleven en veel zien met als afsluiting een dagje Chicago.

Klik op een foto om een grotere versie te zien.
Het kan even duren voordat de foto geladen is.

Warm welkom op de airport in Santiago - klik op de foto om uit te vergroten Aankomst "thuis" in Donehue - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Zo worden dus bakstenen gemaakt - klik op de foto om uit te vergroten Nog even de oven in - klik op de foto om uit te vergroten En dan per paard naar de bouwlocatie - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Zaida en Rodolfo kwamen langs in Donehue - klik op de foto om uit te vergroten Zandgevecht - klik op de foto om uit te vergroten Hard werken : een hek bouwen zodat hond Tomka niet meer bij het afwateringskanaal kan komen - klik op de foto om uit te vergroten Verse groente en fruit halen onderweg naar de hacienda van de grootouders van Rodolfo - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Heerlijk : een echte chileense asado - klik op de foto om uit te vergroten Pootjebaden - klik op de foto om uit te vergroten Latino identiteit verlochend zich niet: de gitaar is nooit ver weg - klik op de foto om uit te vergroten De hacienda - klik op de foto om uit te vergroten Echte cowboys: met lasso's een wild paard vangen - klik op de foto om uit te vergroten Weer thuis - klik op de foto om uit te vergroten Onderweg: samen met Sas een weekje naar het zuiden - klik op de foto om uit te vergroten PuertoMonte - klik op de foto om uit te vergroten Met de pond van Puerto Monte naar het eiland Chiloe - klik op de foto om uit te vergroten .. onderweg begeleid door zeehonden.. - klik op de foto om uit te vergroten De zuurstokkerk in Castro (Chiloe) - klik op de foto om uit te vergroten Da's nog eens verse vis ! - klik op de foto om uit te vergroten Typische Chiloese paalwoningen - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Het hostal waar we overnachten in Anchoa op Isla Chuichoa - klik op de foto om uit te vergroten Magische luchten (1) - klik op de foto om uit te vergroten Magische luchten (2) - klik op de foto om uit te vergroten Magische luchten (3) - klik op de foto om uit te vergroten Weer terug op het vaste land: specifieke bouwstijl van de streek - klik op de foto om uit te vergroten In deze streek (Lake district) zijn veel duitse invloeden terug te vinden - klik op de foto om uit te vergroten Hmm... ieder land vraagt om zijn eigen verkeersborden... - klik op de foto om uit te vergroten Honingstalletje langs de weg - klik op de foto om uit te vergroten Landmark: de vulkaan Osorno bij Petrohue - klik op de foto om uit te vergroten De watervallen van Petrohue tussen de gestolde lava door - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Lago de todos los santos: bekend om zijn diep blauwe kleur - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Durfen we dit aan ? - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Heerlijk overnachten onder de rook van de vulkaan Osorno - klik op de foto om uit te vergroten ... what can you say ? - klik op de foto om uit te vergroten Weer thuis een videoavondje van diverse projecten van Sergio (en Saskia) - klik op de foto om uit te vergroten Het huis in Donehue - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Wilde ezels onderweg naar de Thermas de los flacos - klik op de foto om uit te vergroten Uitzicht vanuit de badkamer - klik op de foto om uit te vergroten Beetje meehelpen in de keuken bij Rosio - klik op de foto om uit te vergroten De eerste keer van mijn leven paardrijden - klik op de foto om uit te vergroten .. en dan gelijk door beekjes en de bergen in - klik op de foto om uit te vergroten Een echte guacho - klik op de foto om uit te vergroten De weg naar boven/beneden is éénrichtingsverkeer: 's middags naar boven, 's morgens naar beneden... en dan maar hopen dat iedereen zich er aan houdt - klik op de foto om uit te vergroten Uiteraard bezoeken we ook de thermas zelf - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Een terugweg vol avonturen - klik op de foto om uit te vergroten Bezoek aan het monument voor het Paraquase vliegtuig dat in de jaren 70 in dit gedeelte van de Andes neergestort is - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Familiefeestje bij oom Lucio die jarig was - klik op de foto om uit te vergroten Even wat computeronderhoudsles tussendoor - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten We gingen weer op pad en Tomka mocht -tegen zijn zin in- niet mee - klik op de foto om uit te vergroten Het voltooide hek - klik op de foto om uit te vergroten De laatste dag in Santiago - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Afscheid op de Airport waar de volgende bezoeker al gelijk weer aankwam - klik op de foto om uit te vergroten Nog een dagje in een heel koud Chicago - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Typisch Amerikaans straatbeeld - klik op de foto om uit te vergroten Weer thuis - opgehaald door broer en Veer - klik op de foto om uit te vergroten


    << vorige          Index        volgende >>  

Warm welkom op de airport in Santiago

Aankomst "thuis" in Donehue

 

Zo worden dus bakstenen gemaakt

Nog even de oven in

En dan per paard naar de bouwlocatie

 

Zaida en Rodolfo kwamen langs in Donehue

Zandgevecht

Hard werken : een hek bouwen zodat hond Tomka niet meer bij het afwateringskanaal kan komen

Verse groente en fruit halen onderweg naar de hacienda van de grootouders van Rodolfo

 

Heerlijk : een echte chileense asado

Pootjebaden

Latino identiteit verlochend zich niet: de gitaar is nooit ver weg

De hacienda

Echte cowboys: met lasso's een wild paard vangen

Weer thuis

Onderweg: samen met Sas een weekje naar het zuiden

PuertoMonte

Met de pond van Puerto Monte naar het eiland Chiloe

.. onderweg begeleid door zeehonden..

De zuurstokkerk in Castro (Chiloe)

Da's nog eens verse vis !

Typische Chiloese paalwoningen

 

Het hostal waar we overnachten in Anchoa op Isla Chuichoa

Magische luchten (1)

Magische luchten (2)

Magische luchten (3)

Weer terug op het vaste land: specifieke bouwstijl van de streek

In deze streek (Lake district) zijn veel duitse invloeden terug te vinden

Hmm... ieder land vraagt om zijn eigen verkeersborden...

Honingstalletje langs de weg

Landmark: de vulkaan Osorno bij Petrohue

De watervallen van Petrohue tussen de gestolde lava door

 

Lago de todos los santos: bekend om zijn diep blauwe kleur

 

Durfen we dit aan ?

 

 

Heerlijk overnachten onder de rook van de vulkaan Osorno

... what can you say ?

Weer thuis een videoavondje van diverse projecten van Sergio (en Saskia)

Het huis in Donehue

 

Wilde ezels onderweg naar de Thermas de los flacos

Uitzicht vanuit de badkamer

Beetje meehelpen in de keuken bij Rosio

De eerste keer van mijn leven paardrijden

.. en dan gelijk door beekjes en de bergen in

Een echte guacho

De weg naar boven/beneden is éénrichtingsverkeer: 's middags naar boven, 's morgens naar beneden... en dan maar hopen dat iedereen zich er aan houdt

Uiteraard bezoeken we ook de thermas zelf

 

Een terugweg vol avonturen

Bezoek aan het monument voor het Paraquase vliegtuig dat in de jaren 70 in dit gedeelte van de Andes neergestort is

 

 

Familiefeestje bij oom Lucio die jarig was

Even wat computeronderhoudsles tussendoor

 

 

We gingen weer op pad en Tomka mocht -tegen zijn zin in- niet mee

Het voltooide hek

De laatste dag in Santiago

 

Afscheid op de Airport waar de volgende bezoeker al gelijk weer aankwam

Nog een dagje in een heel koud Chicago

 

Typisch Amerikaans straatbeeld

Weer thuis - opgehaald door broer en Veer

Foto

Alweer een foto website ...