Huwelijk Mandy & James

25 mei 2002
Mandy and James get married in Bristol.

Klik op een foto om een grotere versie te zien.
Het kan even duren voordat de foto geladen is.

Announcing a special wedding - klik op de foto om uit te vergroten Start of a long day - klik op de foto om uit te vergroten Mandy - klik op de foto om uit te vergroten More of Mandy - klik op de foto om uit te vergroten The Chambers of Council - klik op de foto om uit te vergroten The hens are in attendance - klik op de foto om uit te vergroten Waiting for the bride to arrive... - klik op de foto om uit te vergroten A tease for a tease - klik op de foto om uit te vergroten Here comes the bride... - klik op de foto om uit te vergroten Reading of a poem - klik op de foto om uit te vergroten I do - klik op de foto om uit te vergroten Proud parents and witness - klik op de foto om uit te vergroten Finally.. We've done it ! - klik op de foto om uit te vergroten Signed for it as well - klik op de foto om uit te vergroten Everyone wants a share of the fun - klik op de foto om uit te vergroten Done it now - klik op de foto om uit te vergroten Proud parents - klik op de foto om uit te vergroten A horseshoe for luck - klik op de foto om uit te vergroten Henweekend secrets revealed - klik op de foto om uit te vergroten A special dance to start the ball - klik op de foto om uit te vergroten Always father and daughter - klik op de foto om uit te vergroten Missing Britney - klik op de foto om uit te vergroten The end of a wonderful day - klik op de foto om uit te vergroten


    << vorige          Index        volgende >>  

Announcing a special wedding

Start of a long day

Mandy

More of Mandy

The Chambers of Council

The hens are in attendance

Waiting for the bride to arrive...

A tease for a tease

Here comes the bride...

Reading of a poem

I do

Proud parents and witness

Finally.. We've done it !

Signed for it as well

Everyone wants a share of the fun

Done it now

Proud parents

A horseshoe for luck

Henweekend secrets revealed

A special dance to start the ball

Always father and daughter

Missing Britney

The end of a wonderful day

Foto

Alweer een foto website ...