Verjaardagfeest Sergio

2 november 2002
Groot feest in Nijmegen voor Sergio's verjaardag.

Klik op een foto om een grotere versie te zien.
Het kan even duren voordat de foto geladen is.

Uiteraard wordt de muziek zelf gemaakt - klik op de foto om uit te vergroten Ballonnen horen bij een feestje - klik op de foto om uit te vergroten The master in actie - klik op de foto om uit te vergroten We feesten door - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Bijkletsen - klik op de foto om uit te vergroten Gezelligheid kent geen tijd - klik op de foto om uit te vergroten De keuken is altijd het gezelligst - klik op de foto om uit te vergroten Zing nou mee... - klik op de foto om uit te vergroten Feestneus - klik op de foto om uit te vergroten Macarena !! - klik op de foto om uit te vergroten Macarena !! - klik op de foto om uit te vergroten


    << vorige          Index        volgende >>  

Uiteraard wordt de muziek zelf gemaakt

Ballonnen horen bij een feestje

The master in actie

We feesten door

 

Bijkletsen

Gezelligheid kent geen tijd

De keuken is altijd het gezelligst

Zing nou mee...

Feestneus

Macarena !!

Macarena !!

Foto

Alweer een foto website ...