Afstudeerborrel Alexander

6 december 2002
Broerlief Alexander geeft zijn afstudeerborrel in de bibliotheek van het DSC. Uiteindelijk blijkt dit een borrel om moed in te drinken voor de laatste loodjes, het afstuderen laat nog een paar maanden op zich wachten.

Klik op een foto om een grotere versie te zien.
Het kan even duren voordat de foto geladen is.

Clubleden zingen de toekomstig afstudeerder toe (1) - klik op de foto om uit te vergroten Clubleden zingen de toekomstig afstudeerder toe (2) - klik op de foto om uit te vergroten Familie - klik op de foto om uit te vergroten De jongere generatie - klik op de foto om uit te vergroten Mascha - klik op de foto om uit te vergroten De feestneus - klik op de foto om uit te vergroten


    << vorige          Index        volgende >>  

Clubleden zingen de toekomstig afstudeerder toe (1)

Clubleden zingen de toekomstig afstudeerder toe (2)

Familie

De jongere generatie

Mascha

De feestneus

Foto

Alweer een foto website ...