Eindconcert seizoen 2002-2003 Manoeuvre

14 juni 2003
Eindconcert van het Amsterdamse mannenkoor Manoeuvre in de Duif in Amsterdam.
Optreden met "Worlwide repertoire" met vrolijke intermezzo's van het duo Ton en Odette.

Klik op een foto om een grotere versie te zien.
Het kan even duren voordat de foto geladen is.

Buurman Jan - klik op de foto om uit te vergroten Genieten van de zon voor aanvang van het concert - klik op de foto om uit te vergroten Genieten van de zon voor aanvang van het concert - klik op de foto om uit te vergroten Op een prachtige dag in Amsterdam - klik op de foto om uit te vergroten Volle terrassen aan de overkant op het Amstelveld - klik op de foto om uit te vergroten De solisten beginnen het concert - klik op de foto om uit te vergroten De solisten beginnen het concert - klik op de foto om uit te vergroten If I were a rich man.. - klik op de foto om uit te vergroten Ton en Odette (1) - klik op de foto om uit te vergroten Heaven - klik op de foto om uit te vergroten De koorleden genieten mee - klik op de foto om uit te vergroten Bloemen voor de solisten - klik op de foto om uit te vergroten Ton en Odette (2) - klik op de foto om uit te vergroten Ton en Odette (3) - klik op de foto om uit te vergroten Ton en Odette (4) - klik op de foto om uit te vergroten Vooral veel borrelen - klik op de foto om uit te vergroten Manoeuvre in actie (1) - klik op de foto om uit te vergroten Manoeuvre in actie (2) - klik op de foto om uit te vergroten Manoeuvre in actie (3) - klik op de foto om uit te vergroten Ontspannen meegenieten - klik op de foto om uit te vergroten Manoeuvre in actie (4) - klik op de foto om uit te vergroten Manoeuvre in actie (5) - klik op de foto om uit te vergroten Pianist Shai Lifshitz en gastmuzikanten Richard Tamaela en Dwight Muskita - klik op de foto om uit te vergroten Het publiek swingt mee - klik op de foto om uit te vergroten Enthousiaste staande ovatie - klik op de foto om uit te vergroten


    << vorige          Index        volgende >>  

Buurman Jan

Genieten van de zon voor aanvang van het concert

Genieten van de zon voor aanvang van het concert

Op een prachtige dag in Amsterdam

Volle terrassen aan de overkant op het Amstelveld

De solisten beginnen het concert

De solisten beginnen het concert

If I were a rich man..

Ton en Odette (1)

Heaven

De koorleden genieten mee

Bloemen voor de solisten

Ton en Odette (2)

Ton en Odette (3)

Ton en Odette (4)

Vooral veel borrelen

Manoeuvre in actie (1)

Manoeuvre in actie (2)

Manoeuvre in actie (3)

Ontspannen meegenieten

Manoeuvre in actie (4)

Manoeuvre in actie (5)

Pianist Shai Lifshitz en gastmuzikanten Richard Tamaela en Dwight Muskita

Het publiek swingt mee

Enthousiaste staande ovatie

Foto

Alweer een foto website ...