Dagje kuisen in Huizen

16 juni 2003
Mevrouw van Alphen en mama komen naar Huizen om mijn flatje te kuisen. Heerlijk ! Uiteraard sluiten we de dag af met een gezellig etentje.

Klik op een foto om een grotere versie te zien.
Het kan even duren voordat de foto geladen is.

Koffie op het balkon - klik op de foto om uit te vergroten "We zullen hier eens flink gaan aanpakken" - klik op de foto om uit te vergroten Moeders in de weer - klik op de foto om uit te vergroten Zou 'ie het houden twee mensen ? - klik op de foto om uit te vergroten Toch best geinig zo'n hangmat - klik op de foto om uit te vergroten Dan ook echt maar effe pauze - klik op de foto om uit te vergroten Moeke Spijkstra ging voor ons koken - klik op de foto om uit te vergroten Laat maar praten - klik op de foto om uit te vergroten Broerlief was er ook bij - klik op de foto om uit te vergroten Nog effe een dikke knuffel voor de fantastische kuisactie - klik op de foto om uit te vergroten Vooruit maak dat twee knuffels - klik op de foto om uit te vergroten


    << vorige          Index        volgende >>  

Koffie op het balkon

"We zullen hier eens flink gaan aanpakken"

Moeders in de weer

Zou 'ie het houden twee mensen ?

Toch best geinig zo'n hangmat

Dan ook echt maar effe pauze

Moeke Spijkstra ging voor ons koken

Laat maar praten

Broerlief was er ook bij

Nog effe een dikke knuffel voor de fantastische kuisactie

Vooruit maak dat twee knuffels

Foto

Alweer een foto website ...