Verjaardagsfeest Carline

21 juni 2003
Carline wordt 28 en viert dat vanaf middernacht in het clubhuis.

Klik op een foto om een grotere versie te zien.
Het kan even duren voordat de foto geladen is.

Foto 1 - klik op de foto om uit te vergroten Janne - klik op de foto om uit te vergroten My kingdom for a smile... - klik op de foto om uit te vergroten Party ! - klik op de foto om uit te vergroten Foto 5 - klik op de foto om uit te vergroten Foto 6 - klik op de foto om uit te vergroten Foto 7 - klik op de foto om uit te vergroten Girls just wanna have fun (1) - klik op de foto om uit te vergroten Jeffrey and Jose - klik op de foto om uit te vergroten Guido and Janne - klik op de foto om uit te vergroten I really don't know what's going on... - klik op de foto om uit te vergroten Annemieke and Jose - klik op de foto om uit te vergroten Jeffrey and Mila - klik op de foto om uit te vergroten Yeah ! The new HP has arrived this very night ! - klik op de foto om uit te vergroten I've got the new HP... (and you don't) ! - klik op de foto om uit te vergroten Foto 16 - klik op de foto om uit te vergroten Foto 17 - klik op de foto om uit te vergroten Girls just wanna have fun (2) - klik op de foto om uit te vergroten The party will continue - klik op de foto om uit te vergroten White roses.. a present from... - klik op de foto om uit te vergroten Best party is always in the kitchen - klik op de foto om uit te vergroten Me ? - klik op de foto om uit te vergroten Foto 23 - klik op de foto om uit te vergroten DJ go your gang - klik op de foto om uit te vergroten Doing fine with the cocktails - klik op de foto om uit te vergroten Imke smiling as ever - klik op de foto om uit te vergroten Was it a good party or what ? - klik op de foto om uit te vergroten


    << vorige          Index        volgende >>  

Foto 1

Janne

My kingdom for a smile...

Party !

Foto 5

Foto 6

Foto 7

Girls just wanna have fun (1)

Jeffrey and Jose

Guido and Janne

I really don't know what's going on...

Annemieke and Jose

Jeffrey and Mila

Yeah ! The new HP has arrived this very night !

I've got the new HP... (and you don't) !

Foto 16

Foto 17

Girls just wanna have fun (2)

The party will continue

White roses.. a present from...

Best party is always in the kitchen

Me ?

Foto 23

DJ go your gang

Doing fine with the cocktails

Imke smiling as ever

Was it a good party or what ?

Foto

Alweer een foto website ...