Weekendje in het Oosten

28 en 29 juni 2003
Op een vroege ochtend in juni collecteren voor Stop Aids Now bij de uitgang van het Impulz feest op landgoed Bussloo. Gelukkig kon ik de avond tevoren logeren bij Linda die zelf ook een kijkje ging nemen bij het feest samen met Floris.

Klik op een foto om een grotere versie te zien.
Het kan even duren voordat de foto geladen is.

Floris knipt lintjes voor de legitimatiebewijzen - klik op de foto om uit te vergroten Linda 1 - klik op de foto om uit te vergroten Linda's grote vriend Job - klik op de foto om uit te vergroten Linda 2 - klik op de foto om uit te vergroten Meer lintjes - klik op de foto om uit te vergroten Collecteren bij de uitgang van het Impulz feest 1 - klik op de foto om uit te vergroten Collecteren bij de uitgang van het Impulz feest 2 - klik op de foto om uit te vergroten Collecteren bij de uitgang van het Impulz feest 3 - klik op de foto om uit te vergroten Collecteren bij de uitgang van het Impulz feest 4 - klik op de foto om uit te vergroten Collecteren bij de uitgang van het Impulz feest 5 - klik op de foto om uit te vergroten Collecteren bij de uitgang van het Impulz feest 6 - klik op de foto om uit te vergroten Collecteren bij de uitgang van het Impulz feest 7 - klik op de foto om uit te vergroten Collecteren bij de uitgang van het Impulz feest 8 - klik op de foto om uit te vergroten Collecteren bij de uitgang van het Impulz feest 9 - klik op de foto om uit te vergroten Collecteren bij de uitgang van het Impulz feest 10 - klik op de foto om uit te vergroten Collecteren bij de uitgang van het Impulz feest 11 - klik op de foto om uit te vergroten Zelf gesnapt op de foto - klik op de foto om uit te vergroten Bezig bijtje in Linda's tuin - klik op de foto om uit te vergroten


    << vorige          Index        volgende >>  

Floris knipt lintjes voor de legitimatiebewijzen

Linda 1

Linda's grote vriend Job

Linda 2

Meer lintjes

Collecteren bij de uitgang van het Impulz feest 1

Collecteren bij de uitgang van het Impulz feest 2

Collecteren bij de uitgang van het Impulz feest 3

Collecteren bij de uitgang van het Impulz feest 4

Collecteren bij de uitgang van het Impulz feest 5

Collecteren bij de uitgang van het Impulz feest 6

Collecteren bij de uitgang van het Impulz feest 7

Collecteren bij de uitgang van het Impulz feest 8

Collecteren bij de uitgang van het Impulz feest 9

Collecteren bij de uitgang van het Impulz feest 10

Collecteren bij de uitgang van het Impulz feest 11

Zelf gesnapt op de foto

Bezig bijtje in Linda's tuin

Foto

Alweer een foto website ...