Broer's Bul-BBQ

17 juli 2003
Broerlief heeft vandaag zijn bul in ontvangst mogen nemen na jaren van bloed, zweet en tranen... Dat moest dus gevierd worden met een familie BBQ.

Klik op een foto om een grotere versie te zien.
Het kan even duren voordat de foto geladen is.

Voorbereiding in de keuken - klik op de foto om uit te vergroten Vuurtje stoken - klik op de foto om uit te vergroten De laatste hand leggen aan de tafelschikking - klik op de foto om uit te vergroten "Newly-weds to be" arrive - klik op de foto om uit te vergroten We zijn wel trots - klik op de foto om uit te vergroten Foto 6 - klik op de foto om uit te vergroten Beste vrienden - klik op de foto om uit te vergroten Foto 8 - klik op de foto om uit te vergroten Foto 9 - klik op de foto om uit te vergroten Da's smullen ! - klik op de foto om uit te vergroten Ai... geknoeid - klik op de foto om uit te vergroten Jeffrey en Mirjam - klik op de foto om uit te vergroten Véronique - klik op de foto om uit te vergroten Wim - klik op de foto om uit te vergroten Mirjam - klik op de foto om uit te vergroten Even gluren - klik op de foto om uit te vergroten "Ik ?" - klik op de foto om uit te vergroten De heren - klik op de foto om uit te vergroten


    << vorige          Index        volgende >>  

Voorbereiding in de keuken

Vuurtje stoken

De laatste hand leggen aan de tafelschikking

"Newly-weds to be" arrive

We zijn wel trots

Foto 6

Beste vrienden

Foto 8

Foto 9

Da's smullen !

Ai... geknoeid

Jeffrey en Mirjam

Véronique

Wim

Mirjam

Even gluren

"Ik ?"

De heren

Foto

Alweer een foto website ...