Avondje in Schoorl

18 juli 2003
Op naar Schoorl voor een gezellig avondje met een IBM collega en uiteraard alle aandacht voor Pancho.

Klik op een foto om een grotere versie te zien.
Het kan even duren voordat de foto geladen is.

Pancho thuis - klik op de foto om uit te vergroten Foto 2 - klik op de foto om uit te vergroten En dan gaan we naar het strand - klik op de foto om uit te vergroten Watergevaar - klik op de foto om uit te vergroten Voetstappen voor de eeuwigheid - klik op de foto om uit te vergroten Lekker uitwaaien - klik op de foto om uit te vergroten Toch handig die palen op het strand - klik op de foto om uit te vergroten Roedel 1 - klik op de foto om uit te vergroten Roedel 2 - klik op de foto om uit te vergroten De son in de see sien sakken 1 - klik op de foto om uit te vergroten De son in de see sien sakken 1 - klik op de foto om uit te vergroten Zo is het leven goed - klik op de foto om uit te vergroten


    << vorige          Index        volgende >>  

Pancho thuis

Foto 2

En dan gaan we naar het strand

Watergevaar

Voetstappen voor de eeuwigheid

Lekker uitwaaien

Toch handig die palen op het strand

Roedel 1

Roedel 2

De son in de see sien sakken 1

De son in de see sien sakken 1

Zo is het leven goed

Foto

Alweer een foto website ...