Wuppies op de Roze Kermis

21 juli 2003
De maandag van de grootste kermis in Europa is algemeen bekend als de "Roze Maandag" en zoals elk jaar werden ook dit jaar in Tilburg roze wuppies verkocht ten bate van het Aidsfonds.

Klik op een foto om een grotere versie te zien.
Het kan even duren voordat de foto geladen is.

Eef in actie - klik op de foto om uit te vergroten Bij aankomst in de namiddag blijkt de stad al in de ban van de wuppies - klik op de foto om uit te vergroten Kijk ons met onze wuppen - klik op de foto om uit te vergroten Koop een wup van mij.. - klik op de foto om uit te vergroten Het zenuwcentrum - klik op de foto om uit te vergroten Even uitpuffen tussendoor - klik op de foto om uit te vergroten De materialen voor de avond liggen klaar - klik op de foto om uit te vergroten Sfeerimpressie van de Roze Kermis 1 - klik op de foto om uit te vergroten Sfeerimpressie van de Roze Kermis 2 - klik op de foto om uit te vergroten Sfeerimpressie van de Roze Kermis 3 - klik op de foto om uit te vergroten Sfeerimpressie van de Roze Kermis 4 - klik op de foto om uit te vergroten Ook de TV besteed aandacht aan de wuppieverkoop - klik op de foto om uit te vergroten Sfeerimpressie van de Roze Kermis 5 - klik op de foto om uit te vergroten Sfeerimpressie van de Roze Kermis 6 - klik op de foto om uit te vergroten Hoeveel wuppen wilt u hebben mevrouw ? - klik op de foto om uit te vergroten Sfeerimpressie van de Roze Kermis 7 - klik op de foto om uit te vergroten Sfeerimpressie van de Roze Kermis 8 - klik op de foto om uit te vergroten Uitgeput maar voldaan na afloop - klik op de foto om uit te vergroten


    << vorige          Index        volgende >>  

Eef in actie

Bij aankomst in de namiddag blijkt de stad al in de ban van de wuppies

Kijk ons met onze wuppen

Koop een wup van mij..

Het zenuwcentrum

Even uitpuffen tussendoor

De materialen voor de avond liggen klaar

Sfeerimpressie van de Roze Kermis 1

Sfeerimpressie van de Roze Kermis 2

Sfeerimpressie van de Roze Kermis 3

Sfeerimpressie van de Roze Kermis 4

Ook de TV besteed aandacht aan de wuppieverkoop

Sfeerimpressie van de Roze Kermis 5

Sfeerimpressie van de Roze Kermis 6

Hoeveel wuppen wilt u hebben mevrouw ?

Sfeerimpressie van de Roze Kermis 7

Sfeerimpressie van de Roze Kermis 8

Uitgeput maar voldaan na afloop

Foto

Alweer een foto website ...