Collecteren bij Dance Valley

2 augustus 2003
Dance Valley in Spaarnwoude is dit jaar niet alleen het toneel van een enorm feest, maar ook van bewustzijn van de wereld om ons heen: bij de uitgang een collecte voor Stop AIDS Now.

Klik op een foto om een grotere versie te zien.
Het kan even duren voordat de foto geladen is.

Geert-Jan - klik op de foto om uit te vergroten Heeft u een bijdrage ? - klik op de foto om uit te vergroten Het enthousiasme is groot - klik op de foto om uit te vergroten Julia - klik op de foto om uit te vergroten Zussen in actie - klik op de foto om uit te vergroten Johnny - klik op de foto om uit te vergroten Lichtfestijn - klik op de foto om uit te vergroten Daan - klik op de foto om uit te vergroten Blijven lachen - klik op de foto om uit te vergroten Thea - klik op de foto om uit te vergroten Jacco - klik op de foto om uit te vergroten En nu ? - klik op de foto om uit te vergroten Jan - klik op de foto om uit te vergroten Mooie mensen 1 - klik op de foto om uit te vergroten Mooie mensen 2 - klik op de foto om uit te vergroten


    << vorige          Index        volgende >>  

Geert-Jan

Heeft u een bijdrage ?

Het enthousiasme is groot

Julia

Zussen in actie

Johnny

Lichtfestijn

Daan

Blijven lachen

Thea

Jacco

En nu ?

Jan

Mooie mensen 1

Mooie mensen 2

Foto

Alweer een foto website ...