Etentje in Noordwijk

13 augustus 2003
Ter gelegenheid van moeder's ...ste verjaardag gezamelijk eten in 'Iets anders' in Noordwijk aan zee.

Klik op een foto om een grotere versie te zien.
Het kan even duren voordat de foto geladen is.

De keuze is moeilijk - klik op de foto om uit te vergroten Amuserende amuse - klik op de foto om uit te vergroten Alexander en Wim - klik op de foto om uit te vergroten Véronique en Roeland - klik op de foto om uit te vergroten Emmy en Ewout - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Voorgerechten als kunstwerken - klik op de foto om uit te vergroten Diep in gesprek - klik op de foto om uit te vergroten Roeland - klik op de foto om uit te vergroten Ewout - klik op de foto om uit te vergroten Broer en mam - klik op de foto om uit te vergroten Emmy - klik op de foto om uit te vergroten Kunstwerken 1 - klik op de foto om uit te vergroten Kunstwerken 2 - klik op de foto om uit te vergroten Kunstwerken 3 - klik op de foto om uit te vergroten Avondstond heeft goud in de mond 1 - klik op de foto om uit te vergroten Avondstond heeft goud in de mond 2 - klik op de foto om uit te vergroten Broer en zus - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Uitbuiken - klik op de foto om uit te vergroten


    << vorige          Index        volgende >>  

De keuze is moeilijk

Amuserende amuse

Alexander en Wim

Véronique en Roeland

Emmy en Ewout

 

Voorgerechten als kunstwerken

Diep in gesprek

Roeland

Ewout

Broer en mam

Emmy

Kunstwerken 1

Kunstwerken 2

Kunstwerken 3

Avondstond heeft goud in de mond 1

Avondstond heeft goud in de mond 2

Broer en zus

 

 

Uitbuiken

Foto

Alweer een foto website ...