Ziekenhuizentoernooi

16 augustus 2003
Het jaarlijkse ziekenhuizentoernooi werd dit jaar georganiseerd door het Dijkzigt op Klein Zwitserland. Met een heerlijk zonnetje én windje lekker ballen met het Canisius team welke als 13de eindigde in het toernooi.
Voorwaar een mooie plaats.

Klik op een foto om een grotere versie te zien.
Het kan even duren voordat de foto geladen is.

Wakker worden... - klik op de foto om uit te vergroten Bestudering van het wedstrijdschema - klik op de foto om uit te vergroten Nog even rust voor het begint - klik op de foto om uit te vergroten De eerste wedstrijd overleefd - klik op de foto om uit te vergroten Uitpuffen tussen wedstrijden 1 - klik op de foto om uit te vergroten Uitpuffen tussen wedstrijden 2 - klik op de foto om uit te vergroten In gedachten verzonken - klik op de foto om uit te vergroten Uitpuffen tussen wedstrijden 3 - klik op de foto om uit te vergroten Uitpuffen tussen wedstrijden 4 - klik op de foto om uit te vergroten Verkoeling op veld 1 - klik op de foto om uit te vergroten Dreamteam - klik op de foto om uit te vergroten Genieten van het zonnetje - klik op de foto om uit te vergroten Te mooi plaatje om niet te maken - klik op de foto om uit te vergroten Wedstrijdleiding - klik op de foto om uit te vergroten ... Een plek onder de zon 1 - klik op de foto om uit te vergroten ... Een plek onder de zon 2 - klik op de foto om uit te vergroten Gebroeders Braam - klik op de foto om uit te vergroten ..Genieten.. - klik op de foto om uit te vergroten René - klik op de foto om uit te vergroten Hanneke - klik op de foto om uit te vergroten Arthur - klik op de foto om uit te vergroten Natalia - klik op de foto om uit te vergroten Daphne - klik op de foto om uit te vergroten Marije - klik op de foto om uit te vergroten Nort - klik op de foto om uit te vergroten Camiel - klik op de foto om uit te vergroten Guido - klik op de foto om uit te vergroten Visueel rustig vermaak tussen de wedstrijden door - klik op de foto om uit te vergroten We hebben het overleefd... - klik op de foto om uit te vergroten Lieve en zeer gehoorzame toernooimascotte - klik op de foto om uit te vergroten René en Arthur - klik op de foto om uit te vergroten Wachten op het eten duurt wel lang - klik op de foto om uit te vergroten Nog effetjes - klik op de foto om uit te vergroten Felicitaties voor de 13de plaats - klik op de foto om uit te vergroten "Geloof me nou maar" - klik op de foto om uit te vergroten Geert - klik op de foto om uit te vergroten


    << vorige          Index        volgende >>  

Wakker worden...

Bestudering van het wedstrijdschema

Nog even rust voor het begint

De eerste wedstrijd overleefd

Uitpuffen tussen wedstrijden 1

Uitpuffen tussen wedstrijden 2

In gedachten verzonken

Uitpuffen tussen wedstrijden 3

Uitpuffen tussen wedstrijden 4

Verkoeling op veld 1

Dreamteam

Genieten van het zonnetje

Te mooi plaatje om niet te maken

Wedstrijdleiding

... Een plek onder de zon 1

... Een plek onder de zon 2

Gebroeders Braam

..Genieten..

René

Hanneke

Arthur

Natalia

Daphne

Marije

Nort

Camiel

Guido

Visueel rustig vermaak tussen de wedstrijden door

We hebben het overleefd...

Lieve en zeer gehoorzame toernooimascotte

René en Arthur

Wachten op het eten duurt wel lang

Nog effetjes

Felicitaties voor de 13de plaats

"Geloof me nou maar"

Geert

Foto

Alweer een foto website ...