Paar daagjes Terschelling

17, 18, 19 augustus 2003
Paar dagen uitrusten op Terschelling in goed gezelschap waarbij uiteraard het wrakkenmuseum bezocht moest worden.

Klik op een foto om een grotere versie te zien.
Het kan even duren voordat de foto geladen is.

Titia - klik op de foto om uit te vergroten Ontspannen ochtendrituelen - klik op de foto om uit te vergroten Lekker buiten ontbijten - klik op de foto om uit te vergroten Met verse aardbeien - klik op de foto om uit te vergroten Michel - klik op de foto om uit te vergroten Men at work 1 - klik op de foto om uit te vergroten Men at work 2 - klik op de foto om uit te vergroten Het buitenverblijf - klik op de foto om uit te vergroten Wrakkenmuseum - klik op de foto om uit te vergroten B(r)ommerige Churchill - klik op de foto om uit te vergroten Er komt van alles uit de zee - klik op de foto om uit te vergroten Gelukkig ontmanteld.. - klik op de foto om uit te vergroten No comment - klik op de foto om uit te vergroten "Werden alle kanonnen op deze wereld nu maar gebruikt als bloemengeleiders, wat zou het een fleurige boel worden meneer Blair en meneer Bush" - klik op de foto om uit te vergroten Marifoon of Telefoon ? - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Gedistingeerd gezelschap - klik op de foto om uit te vergroten Van moordwapen gepromoveerd tot speelgoed - klik op de foto om uit te vergroten Mijn tentje - klik op de foto om uit te vergroten Geniet nooit met mate - klik op de foto om uit te vergroten De mannen leggen een watermeter aan - klik op de foto om uit te vergroten Het resultaat - klik op de foto om uit te vergroten Titia - klik op de foto om uit te vergroten Een laatste blik op Terschelling - klik op de foto om uit te vergroten En ook een blik op Vlieland - klik op de foto om uit te vergroten Prachtige luchten boven Friesland onderweg terug 1 - klik op de foto om uit te vergroten Prachtige luchten boven Friesland onderweg terug 2 - klik op de foto om uit te vergroten Echt Fries - klik op de foto om uit te vergroten Nog meer mooie luchten - klik op de foto om uit te vergroten De zon in de zuiderzee zien zakken - klik op de foto om uit te vergroten


    << vorige          Index        volgende >>  

Titia

Ontspannen ochtendrituelen

Lekker buiten ontbijten

Met verse aardbeien

Michel

Men at work 1

Men at work 2

Het buitenverblijf

Wrakkenmuseum

B(r)ommerige Churchill

Er komt van alles uit de zee

Gelukkig ontmanteld..

No comment

"Werden alle kanonnen op deze wereld nu maar gebruikt als bloemengeleiders, wat zou het een fleurige boel worden meneer Blair en meneer Bush"

Marifoon of Telefoon ?

 

 

 

Gedistingeerd gezelschap

Van moordwapen gepromoveerd tot speelgoed

Mijn tentje

Geniet nooit met mate

De mannen leggen een watermeter aan

Het resultaat

Titia

Een laatste blik op Terschelling

En ook een blik op Vlieland

Prachtige luchten boven Friesland onderweg terug 1

Prachtige luchten boven Friesland onderweg terug 2

Echt Fries

Nog meer mooie luchten

De zon in de zuiderzee zien zakken

Foto

Alweer een foto website ...