Verlovingsfeestje John en Kati

22 augustus 2003
John en Kati zijn verloofd ! (eindelijk...)
Maar waar heeft de toekomstige bruidegom zich verstopt ? Op de foto's staat hij niet...

Klik op een foto om een grotere versie te zien.
Het kan even duren voordat de foto geladen is.

Kati - klik op de foto om uit te vergroten Loes ontwijkt de camara - klik op de foto om uit te vergroten Mascha - klik op de foto om uit te vergroten Andy - klik op de foto om uit te vergroten Armand - klik op de foto om uit te vergroten Ladies talk - klik op de foto om uit te vergroten Lieselot - klik op de foto om uit te vergroten Diep in gesprek - klik op de foto om uit te vergroten Dat weet ik zo net nog niet... - klik op de foto om uit te vergroten Rudo - klik op de foto om uit te vergroten Barones in de maak - klik op de foto om uit te vergroten Het wordt laat - klik op de foto om uit te vergroten


    << vorige          Index        volgende >>  

Kati

Loes ontwijkt de camara

Mascha

Andy

Armand

Ladies talk

Lieselot

Diep in gesprek

Dat weet ik zo net nog niet...

Rudo

Barones in de maak

Het wordt laat

Foto

Alweer een foto website ...