Familiebezoek uit Amerika

25 augustus 2003
Gezellig avondje met Jeannette, Ally en Jack in Amsterdam.

Klik op een foto om een grotere versie te zien.
Het kan even duren voordat de foto geladen is.

All together - klik op de foto om uit te vergroten Close family - klik op de foto om uit te vergroten Jeannette - klik op de foto om uit te vergroten Jeannette - klik op de foto om uit te vergroten Ally - klik op de foto om uit te vergroten Mother and son - klik op de foto om uit te vergroten Ally - klik op de foto om uit te vergroten De Waag bij nachte - klik op de foto om uit te vergroten When will you stop taking pictures ?! - klik op de foto om uit te vergroten Ally - klik op de foto om uit te vergroten Jeannette - klik op de foto om uit te vergroten


    << vorige          Index        volgende >>  

All together

Close family

Jeannette

Jeannette

Ally

Mother and son

Ally

De Waag bij nachte

When will you stop taking pictures ?!

Ally

Jeannette

Foto

Alweer een foto website ...