Santana plays Shaman in Ahoy

8 september 2003
Santana treed op in een wildenthousiast Ahoy met gastoptredens van Citizen Cope en Outlandish

Klik op een foto om een grotere versie te zien.
Het kan even duren voordat de foto geladen is.

  - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Uitzinnige menigte - klik op de foto om uit te vergroten Gastoptreden van Citizen Cope (1) - klik op de foto om uit te vergroten Gastoptreden van Citizen Cope (2) - klik op de foto om uit te vergroten Gastoptreden van Citizen Cope (3) - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Gastoptreden van Citizen Cope (4) - klik op de foto om uit te vergroten Gastoptreden van Citizen Cope (5) - klik op de foto om uit te vergroten Gastoptreden van Outlandish (1) - klik op de foto om uit te vergroten Gastoptreden van Outlandish (2) - klik op de foto om uit te vergroten Gastoptreden van Outlandish (3) - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Eén vak weet goed de aandacht te trekken - klik op de foto om uit te vergroten .. die ze dan ook krijgen - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Waanzinnige lichtshow - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Wat is zo'n zaal toch leeg en kaal nog geen 10 minuten na afloop.. - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Friends forever - klik op de foto om uit te vergroten


    << vorige          Index        volgende >>  

 

 

Uitzinnige menigte

Gastoptreden van Citizen Cope (1)

Gastoptreden van Citizen Cope (2)

Gastoptreden van Citizen Cope (3)

 

Gastoptreden van Citizen Cope (4)

Gastoptreden van Citizen Cope (5)

Gastoptreden van Outlandish (1)

Gastoptreden van Outlandish (2)

Gastoptreden van Outlandish (3)

 

 

 

 

 

 

 

Eén vak weet goed de aandacht te trekken

.. die ze dan ook krijgen

 

Waanzinnige lichtshow

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is zo'n zaal toch leeg en kaal nog geen 10 minuten na afloop..

 

Friends forever

Foto

Alweer een foto website ...