Museumnacht in Amsterdam

8 november 2003
Nachtelijke culturele verrijking : de museumnacht in Amsterdam.

Klik op een foto om een grotere versie te zien.
Het kan even duren voordat de foto geladen is.

Wij hebben er zin in ! - klik op de foto om uit te vergroten Krachtvoer voor een lange nacht - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Woef ! - klik op de foto om uit te vergroten Waar gaan we heen ? - klik op de foto om uit te vergroten Klaar voor vertrek - klik op de foto om uit te vergroten Op weg - klik op de foto om uit te vergroten Visjes kijken in Artis (1) - klik op de foto om uit te vergroten Visjes kijken in Artis (2) - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Nog meer visjes - klik op de foto om uit te vergroten Kids vinden de spannenste manieren om de vissen van dichtbij te bekijken - klik op de foto om uit te vergroten Zijn we weer compleet ? - klik op de foto om uit te vergroten Zelfs de trams kwamen uit het museum - klik op de foto om uit te vergroten Opgejaagd door paparazzi ? - klik op de foto om uit te vergroten Naborrelen - klik op de foto om uit te vergroten


    << vorige          Index        volgende >>  

Wij hebben er zin in !

Krachtvoer voor een lange nacht

 

 

Woef !

Waar gaan we heen ?

Klaar voor vertrek

Op weg

Visjes kijken in Artis (1)

Visjes kijken in Artis (2)

 

 

 

 

 

Nog meer visjes

Kids vinden de spannenste manieren om de vissen van dichtbij te bekijken

Zijn we weer compleet ?

Zelfs de trams kwamen uit het museum

Opgejaagd door paparazzi ?

Naborrelen

Foto

Alweer een foto website ...