Sinterklaas vieren bij Carline

5 december 2003
Alternatief sinterklaas feest bij Carline. Dobbelen om de pakjes en zelfs als je het pakje hebt mogen uitpakken, is het nog niet van jou.

Klik op een foto om een grotere versie te zien.
Het kan even duren voordat de foto geladen is.

  - klik op de foto om uit te vergroten Wat worden de regels ? - klik op de foto om uit te vergroten De kadootjes - klik op de foto om uit te vergroten Sandra en Daphne - klik op de foto om uit te vergroten Ruilen doet huilen - klik op de foto om uit te vergroten Wij zijn happy met onze kado's - klik op de foto om uit te vergroten Bijna hetzelfde maar net niet helemaal - klik op de foto om uit te vergroten Rustig aankijken - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Baby zorgt voor afleiding - klik op de foto om uit te vergroten Kijk nou ! een kraskalender - klik op de foto om uit te vergroten Spelen we door of laten we het zo ? - klik op de foto om uit te vergroten Diep in gesprek - klik op de foto om uit te vergroten De Tarot wordt om hulp gevraagd - klik op de foto om uit te vergroten Effe bellen - klik op de foto om uit te vergroten De winnaar van de dag - klik op de foto om uit te vergroten Andere spellen - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Baby en Bailey - klik op de foto om uit te vergroten Kijk mij nou ! - klik op de foto om uit te vergroten


    << vorige          Index        volgende >>  

 

Wat worden de regels ?

De kadootjes

Sandra en Daphne

Ruilen doet huilen

Wij zijn happy met onze kado's

Bijna hetzelfde maar net niet helemaal

Rustig aankijken

 

Baby zorgt voor afleiding

Kijk nou ! een kraskalender

Spelen we door of laten we het zo ?

Diep in gesprek

De Tarot wordt om hulp gevraagd

Effe bellen

De winnaar van de dag

Andere spellen

 

Baby en Bailey

Kijk mij nou !

Foto

Alweer een foto website ...