Uitwaaien in Limburg

16 en 17 maart 2004
Heerlijk twee daagjes er tussenuit om bij Wim in Limburg uit te waaien, inclusief bezoek aan de Amerikaanse oorlogsbegraafplaats in Margraten.

Klik op een foto om een grotere versie te zien.
Het kan even duren voordat de foto geladen is.

Wandelen door Limburgs landschap - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Lief hè ? - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Bijna lente ? - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Misteltoe - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Lente ? - klik op de foto om uit te vergroten .. dus hier wordt de Nederlandse wijn gemaakt ... hmm - klik op de foto om uit te vergroten Het oude spoorbaantje - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Lente ! - klik op de foto om uit te vergroten Een onbekende soldaat - klik op de foto om uit te vergroten ... - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Half maart en dan toch al 23 graden ? Dat moet gevierd worden ! - klik op de foto om uit te vergroten


    << vorige          Index        volgende >>  

Wandelen door Limburgs landschap

 

Lief hè ?

 

 

Bijna lente ?

 

Misteltoe

 

 

Lente ?

.. dus hier wordt de Nederlandse wijn gemaakt ... hmm

Het oude spoorbaantje

 

Lente !

Een onbekende soldaat

...

 

 

Half maart en dan toch al 23 graden ? Dat moet gevierd worden !

Foto

Alweer een foto website ...