Indrukken van een koninginnenacht in Utrecht

29 april 2004
Tijdens Koninginnenacht op de vrijmarkt in Utrecht kon je ook dit jaar je ogen uitkijken qua de originele vondsen om geld te verdienen.

Klik op een foto om een grotere versie te zien.
Het kan even duren voordat de foto geladen is.

  - klik op de foto om uit te vergroten Wie jong begint... - klik op de foto om uit te vergroten Levende groente- en fruitautomaat - klik op de foto om uit te vergroten Kerstboom nodig in April ? - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Twister maar dan anders.. niet met kleuren maar met foto's van de koninklijke familie:<BR>"Rechterhand op Amalia" - klik op de foto om uit te vergroten "Linkervoet op Willem-A" - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Veel opbrengsten gingen naar het goede doel - klik op de foto om uit te vergroten Een vluggertje ? Zou het er echt zo heet aan toe gaan ? - klik op de foto om uit te vergroten Oh.. het gaat maar over snelschaken... - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Veel publiek bleef hangen bij deze culturele muzikale uitspatting - klik op de foto om uit te vergroten Het was dan ook zeer de moeite waard - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Kan jij het briefje van 50 raken ? Maar dan wel precies in het ringetje - klik op de foto om uit te vergroten Het wordt laat voor de kleintjes - klik op de foto om uit te vergroten Spektakel aan het einde van de avond - klik op de foto om uit te vergroten


    << vorige          Index        volgende >>  

 

Wie jong begint...

Levende groente- en fruitautomaat

Kerstboom nodig in April ?

 

Twister maar dan anders.. niet met kleuren maar met foto's van de koninklijke familie:
"Rechterhand op Amalia"

"Linkervoet op Willem-A"

 

 

 

Veel opbrengsten gingen naar het goede doel

Een vluggertje ? Zou het er echt zo heet aan toe gaan ?

Oh.. het gaat maar over snelschaken...

 

Veel publiek bleef hangen bij deze culturele muzikale uitspatting

Het was dan ook zeer de moeite waard

 

Kan jij het briefje van 50 raken ? Maar dan wel precies in het ringetje

Het wordt laat voor de kleintjes

Spektakel aan het einde van de avond

Foto

Alweer een foto website ...