En het Postbank team wint de cup

19 juni 2004
Tussen het Bosche groen wordt het grote jaarlijkse interbancaire hockeytoernooi gehouden. Onder de naam Westland Utrecht doet ook het Postbank team mee en wint de Fair Play award voor het leukste, gezelligste, gaafste en uitzinnigste team (en ook een beetje voor de keycords die aan iedereen uitgedeeld werden).

Klik op een foto om een grotere versie te zien.
Het kan even duren voordat de foto geladen is.

  - klik op de foto om uit te vergroten De Bosche blaaskapel brengt de stemming erin - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Traditionele teamfoto - klik op de foto om uit te vergroten Tussendoor zonnetje pakken - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Sophie in actie - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Achter de ruggen van de tegenstander om - klik op de foto om uit te vergroten Is dat nou sticks ? - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Schuilen voor de regen (1) - klik op de foto om uit te vergroten Schuilen voor de regen (2) - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Rustig dames... het is geen voetbal wedstrijd - klik op de foto om uit te vergroten Komt die bal nou deze kant op of niet ? - klik op de foto om uit te vergroten Met wie moet ik wisselen ? Waar moet ik gaan staan ? - klik op de foto om uit te vergroten De laatste wedstrijd gespeeld, het bier mag vloeien - klik op de foto om uit te vergroten ING leent een paar spelers (en schoenen) voor de finale - klik op de foto om uit te vergroten Enthousiaste support vanaf de kant - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Even goed kijken waar de bal is - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten En met vereende krachten wint ING de damescup - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten "Geef ons nou die cup... ja we weten dat er Postbank op de shirts staat..." - klik op de foto om uit te vergroten " We hebben 'm !" - klik op de foto om uit te vergroten De flessen waren snel leeg, maar de Fair Play cup blijft het hele jaar van ons - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Nog even nagenieten - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Tropical surprise - klik op de foto om uit te vergroten Zelfs hier zijn de keycords prominent aanwezig - klik op de foto om uit te vergroten Italiaans buffet in plaats van de tradionele BBQ - klik op de foto om uit te vergroten Afsluiten met voetbal: Nederland staat 1-0 - klik op de foto om uit te vergroten Het voetbal wordt ingespannen gevolgd - klik op de foto om uit te vergroten En toen werd het echt spannend - klik op de foto om uit te vergroten


    << vorige          Index        volgende >>  

 

De Bosche blaaskapel brengt de stemming erin

 

 

Traditionele teamfoto

Tussendoor zonnetje pakken

 

 

Sophie in actie

 

Achter de ruggen van de tegenstander om

Is dat nou sticks ?

 

Schuilen voor de regen (1)

Schuilen voor de regen (2)

 

 

 

 

Rustig dames... het is geen voetbal wedstrijd

Komt die bal nou deze kant op of niet ?

Met wie moet ik wisselen ? Waar moet ik gaan staan ?

De laatste wedstrijd gespeeld, het bier mag vloeien

ING leent een paar spelers (en schoenen) voor de finale

Enthousiaste support vanaf de kant

 

 

 

Even goed kijken waar de bal is

 

En met vereende krachten wint ING de damescup

 

"Geef ons nou die cup... ja we weten dat er Postbank op de shirts staat..."

" We hebben 'm !"

De flessen waren snel leeg, maar de Fair Play cup blijft het hele jaar van ons

 

Nog even nagenieten

 

 

Tropical surprise

Zelfs hier zijn de keycords prominent aanwezig

Italiaans buffet in plaats van de tradionele BBQ

Afsluiten met voetbal: Nederland staat 1-0

Het voetbal wordt ingespannen gevolgd

En toen werd het echt spannend

Foto

Alweer een foto website ...