Pancho in Huizen (en hij nam Esther en Pieter mee)

17 juli 2004
Pancho komt op een stormachtige zaterdag kijken hoe het nou is om de wereld vanaf de derde etage te bezien en brengt voor de gezelligheid Esther en Pieter mee

Klik op een foto om een grotere versie te zien.
Het kan even duren voordat de foto geladen is.

In afwachting van de storm (1) - klik op de foto om uit te vergroten In afwachting van de storm (2) - klik op de foto om uit te vergroten Laat die mensen maar wolkjes kijken, ik vermaak me wel - klik op de foto om uit te vergroten Na regen komt zonneschijn.. toch nog buiten eten - klik op de foto om uit te vergroten Effe dollen (1) - klik op de foto om uit te vergroten Effe dollen (2) - klik op de foto om uit te vergroten Effe dollen (3) - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Alvast even spieken hoe de eerste foto's geworden zijn - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten


    << vorige          Index        volgende >>  

In afwachting van de storm (1)

In afwachting van de storm (2)

Laat die mensen maar wolkjes kijken, ik vermaak me wel

Na regen komt zonneschijn.. toch nog buiten eten

Effe dollen (1)

Effe dollen (2)

Effe dollen (3)

 

Alvast even spieken hoe de eerste foto's geworden zijn

 

 

 

Foto

Alweer een foto website ...