Roze Maandag op de Tilburgse kermis

19 juli 2004
En wederom worden ook dit jaar weer roze wuppen verkocht op de "Roze Maandag" van de Tilburgse kermis. Uiteraard gaat de opbrengst naar het goede doel : het Aidsfonds.

Klik op een foto om een grotere versie te zien.
Het kan even duren voordat de foto geladen is.

Rustig wachten op een plek in de parkeergarage - klik op de foto om uit te vergroten "Wuppies.. wie wil er wuppies ?" - klik op de foto om uit te vergroten Suzanne en Riky, zoals elk jaar weer paraat - klik op de foto om uit te vergroten .. en in actie - klik op de foto om uit te vergroten Behalve met wuppies, wordt iedereen ook met stickers beplakt - klik op de foto om uit te vergroten Maar zelfs de flyeraars lopen trots met wuppen - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Toe... koop er een paar... - klik op de foto om uit te vergroten Roze pet, roze overhemd en uiteraard een roze wup - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Even uitpuffen tussen de bedrijven door - klik op de foto om uit te vergroten Nique - klik op de foto om uit te vergroten Het geld stroomt binnen - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten De bussen voor de avondploeg staan alweer klaar - klik op de foto om uit te vergroten Jan en Marnix inclusief enthousiaste collectant - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Vader en dochter.. een overslaanbaar duo - klik op de foto om uit te vergroten "Wij gaan elkaar niet kwijt raken in de drukte" - klik op de foto om uit te vergroten Heerlijke soep zorgde voor de oppepper om ook 's avonds door te gaan - klik op de foto om uit te vergroten Wat is hier aan de hand ? serieuze gezichten ? - klik op de foto om uit te vergroten Collecte les 1: zorg dat je opvalt in de menigte - klik op de foto om uit te vergroten Wiebe en Tamara komen (voor de zoveelste keer) hun bus inwisselen - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Roze, roze, roze - klik op de foto om uit te vergroten De politie en Maria waken over de kermis - klik op de foto om uit te vergroten Onvoorstelbaar lang en heerlijk opvallend - klik op de foto om uit te vergroten Feestgedruis - klik op de foto om uit te vergroten Gewonnen ! - klik op de foto om uit te vergroten


    << vorige          Index        volgende >>  

Rustig wachten op een plek in de parkeergarage

"Wuppies.. wie wil er wuppies ?"

Suzanne en Riky, zoals elk jaar weer paraat

.. en in actie

Behalve met wuppies, wordt iedereen ook met stickers beplakt

Maar zelfs de flyeraars lopen trots met wuppen

 

 

Toe... koop er een paar...

Roze pet, roze overhemd en uiteraard een roze wup

 

Even uitpuffen tussen de bedrijven door

Nique

Het geld stroomt binnen

 

De bussen voor de avondploeg staan alweer klaar

Jan en Marnix inclusief enthousiaste collectant

 

Vader en dochter.. een overslaanbaar duo

"Wij gaan elkaar niet kwijt raken in de drukte"

Heerlijke soep zorgde voor de oppepper om ook 's avonds door te gaan

Wat is hier aan de hand ? serieuze gezichten ?

Collecte les 1: zorg dat je opvalt in de menigte

Wiebe en Tamara komen (voor de zoveelste keer) hun bus inwisselen

 

Roze, roze, roze

De politie en Maria waken over de kermis

Onvoorstelbaar lang en heerlijk opvallend

Feestgedruis

Gewonnen !

Foto

Alweer een foto website ...