Simon & Garfunkel in Concert

21 juli 2004
Simon & Garfunkel reunited in the "Old Friends" tour !
Evert noemde het al "De Grote dag der Nostalgie" en dat was het zeker. Met 12 mens sterk verdeeld over twee generaties eerst in de sfeer komen met een hapje en de CD en daarna op naar de Arena om te genieten van een paar oude mannen die het nog steeds heel goed kunnen !

Klik op een foto om een grotere versie te zien.
Het kan even duren voordat de foto geladen is.

  - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten "We zijn er bijna, we zijn er bijna" - klik op de foto om uit te vergroten In afwachting .. (1) - klik op de foto om uit te vergroten In afwachting .. (2) - klik op de foto om uit te vergroten Volle bak - klik op de foto om uit te vergroten In concert (1) - klik op de foto om uit te vergroten In concert (2) - klik op de foto om uit te vergroten In concert (3) - klik op de foto om uit te vergroten Wild enthousiast publiek - klik op de foto om uit te vergroten Aan alles komt een eind.. - klik op de foto om uit te vergroten


    << vorige          Index        volgende >>  

 

 

 

 

"We zijn er bijna, we zijn er bijna"

In afwachting .. (1)

In afwachting .. (2)

Volle bak

In concert (1)

In concert (2)

In concert (3)

Wild enthousiast publiek

Aan alles komt een eind..

Foto

Alweer een foto website ...