Een kleine erbij !

13 augustus 2004
Na een mysterieus telefoontje met gezwinde spoed naar Schoorl om de nieuwe kleine te bewonderen. Pup Oscar (1 jaar oud, 70 kilo) volgt braaf de goede voorbeelden die Pancho geeft en heeft al goed door wie de baas in huis is (en da's hij niet).

Klik op een foto om een grotere versie te zien.
Het kan even duren voordat de foto geladen is.

Eerst ik ! (voordat je naar die stomme honden mag) - klik op de foto om uit te vergroten Pancho en Oscar - klik op de foto om uit te vergroten Even een kusje / Moet dat nou echt ? - klik op de foto om uit te vergroten Esther met de nieuwe aanwinst - klik op de foto om uit te vergroten Als verzopen katjes teruggekomen van het rondje lopen met de honden - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Wij willen ook naar binnen... - klik op de foto om uit te vergroten Nou.. mag het echt nog niet ? - klik op de foto om uit te vergroten Pancho - klik op de foto om uit te vergroten Oscar - klik op de foto om uit te vergroten Oscar kent zijn plaats al - klik op de foto om uit te vergroten Lekker drooggemaakt worden door de baas - klik op de foto om uit te vergroten


    << vorige          Index        volgende >>  

Eerst ik ! (voordat je naar die stomme honden mag)

Pancho en Oscar

Even een kusje / Moet dat nou echt ?

Esther met de nieuwe aanwinst

Als verzopen katjes teruggekomen van het rondje lopen met de honden

 

Wij willen ook naar binnen...

Nou.. mag het echt nog niet ?

Pancho

Oscar

Oscar kent zijn plaats al

Lekker drooggemaakt worden door de baas

Foto

Alweer een foto website ...