Nog net geen vrijgezellenavond

4 september 2004
Avondje op stap met Simone & friends.
Al voelde het een beetje als een vrijgezellenavond, het was het toch echt niet. Maar gezellig was het wel !

Klik op een foto om een grotere versie te zien.
Het kan even duren voordat de foto geladen is.

Tafelen aan een nieuw Amsterdams grachtje - klik op de foto om uit te vergroten Kitty - klik op de foto om uit te vergroten Melissa en Mieke - klik op de foto om uit te vergroten Simone en Tineke - klik op de foto om uit te vergroten Daisy - klik op de foto om uit te vergroten Tineke - klik op de foto om uit te vergroten Smullen van het toetje - klik op de foto om uit te vergroten "Drie kleine kleutertjes die zaten op het hek" - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Diep in gesprek - klik op de foto om uit te vergroten


    << vorige          Index        volgende >>  

Tafelen aan een nieuw Amsterdams grachtje

Kitty

Melissa en Mieke

Simone en Tineke

Daisy

Tineke

Smullen van het toetje

"Drie kleine kleutertjes die zaten op het hek"

 

 

 

Diep in gesprek

Foto

Alweer een foto website ...