Etentje met de Postbank hockeydames

11 februari
Het Postbank damesteam viert de vele overwinningen van het eerste deel van het seizoen door aan het begin van het tweede deel gezamelijk een hapje te gaan eten bij Café Ebeling aan de Amsterdamse Overtoom.

Klik op een foto om een grotere versie te zien.
Het kan even duren voordat de foto geladen is.

Hockeyen voor Postbank, da's lachen joh ! - klik op de foto om uit te vergroten Gave teamfoto's ! - klik op de foto om uit te vergroten Diep in gesprek - klik op de foto om uit te vergroten Eh... vingertjes ?! - klik op de foto om uit te vergroten Bride to be - klik op de foto om uit te vergroten "... ìk ?... " - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten "Tja.. dan moesten we maar gaan... " - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten Doorzakken in klein gezelschap - klik op de foto om uit te vergroten   - klik op de foto om uit te vergroten


    << vorige          Index        volgende >>  

Hockeyen voor Postbank, da's lachen joh !

Gave teamfoto's !

Diep in gesprek

Eh... vingertjes ?!

Bride to be

"... ìk ?... "

 

"Tja.. dan moesten we maar gaan... "

 

Doorzakken in klein gezelschap

 

Foto

Alweer een foto website ...